Yangın Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Yangın merdivenleri denli önemli olan gayrı bir yapı ise yangın merdiveni bapsı doğrusu (yangın bapsı dır.  Güvenle ve titizlikle üretilmesi müstelzim bu ürünlerde en ufak bir hataya dahi mevzi verilmemelidir. Kusursuzca planlanarak, tasar çizimı, imalatı ve montajı gerçekleştirilecek olan yangın merdiveni bapsı sayesinde henüz risksiz ve tehlikesiz biçimde inişleri gerçekleştirebilirsiniz. Mahir mimarların layihamlarına şahit olabileceğiniz firmamız bu mevzuda nispeten alıngan davranışları sergilemektedir.

Özel laboratuvarlarda sınav edilmiş ve belgelenmiş olan baplar çelik sac levha ile mutasavvertır. Kötü ve sızdırmazlık özelliği olan baplar yardımıyla evgin durumlarda binanızın eminğini esenlayabilirsiniz.

Zihnî mânialı, mevkuf veya ıslah edilenlerin çitndığı, yetkili mensubu devamlı işlev başlangıcında olan ve yangın yahut başka ivedi durumlarda kullanıcıları nakledecek yerinde imkânları mevcut yerlerde kilit kullanılmasına müsaade verilir.

Yangın bapları, yangının lehçe olarak kontrol altına düzenınmasına yardımcı olur ve yangının öbür bölümlere yayılmasını engelleyerek dirilik kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

2023 yılı bakımından, 3 kattan henüz mualla olan bütün binalarında yangın merdiveni bulunması zorunlu hale gelmektedir. üste, bu binaların yangın merdiveni sistemleri derneşik olarak bakım ve kontrollerden geçirilmeli ve ivedili durumlarda problemsiz bir şekilde kullanılabilecek durumda olmalıdır.

Kapının Yangın Çıkış Kapısı estetik yapısı ve heves edilen aksesuarların yararlanmaı bedelı doğruca olarak etkilemektedir.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı gereç kullanılması önemli olmaktadır.

Yangın merdivenine giriş ile mevki sahanlığının aynı kotta olması gerekir. Genel merdivenlerden geçilerek yangın merdivenine ulaşılamaz. Yangın merdiveni yuvalarının yerinin belirlenmesinde, en uzak kaçış mesafesi ve kullanıcı bastırıkü omurga karşıır.

Kaçış merdivenlerinin duvar, tavan ve dipında hiçbir cepheıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 zaman dayanıklı engel ve en az 90 zaman dayanıklı yaman sızdırmaz kapı ile sair taksimmlerden ayrılır.

Hangi strüktürlarda yangın merdiveni bulundurulması ile alakalı zorunluluk örgünın özelliklerine bakılırsa belirlenmektedir. Bunlar arasında yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı skorsı, örgünın tasarruf klası kadar faktörler kuvvetli olmaktadır.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi emin ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Müstacel çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emin bir şekilde tahliyesini sağlayan önemli öneme mevla bir yapı elemanıdır.

Nitelikli malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini sağlayacak ve gerektiğinde karışma ekiplerinin bu yoldan binaya başlangıçine yardımcı olacaktır.

Misil nüshası: Binaların kesilme adetsı kapıların saykaloriı belirlemede rol oynar. Çok katlı dokumalarda her katta bir tane evgin çıkış bapsı konum almalıdır. Mürtefi katlı mimarilarda katlar arasındaki geçişlerde bile kapılar bulunabilir.

Report this wiki page